Резултати

еНаука >  Резултати >  Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin
Назив: Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin
Аутори: Barać, Miroljub  ; Čabrilo, Slavica B.; Pešić, Mirjana  ; Stanojević, Sladjana  ; Pavlićević, Milica Ž.; Maćej, Ognjen; Ristić, Nikola  
Година: 2011
Публикација: International Journal of Molecular Sciences
ISSN: 1661-6596 International Journal of Molecular Sciences Претражи идентификатор
Издавач: MDPI, BASEL
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 12 str. 8372-8387
DOI: 10.3390/ijms12128372
WoS-ID: 000298405100005
Scopus-ID: 2-s2.0-84055221880
PMID: 22272078
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2678
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/406489
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

77
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
58
OpenCitations
67
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца