Резултати
еНаука >
Резултати >
Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin
Назив: | Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin | Аутори: | Barać, Miroljub ; Čabrilo, Slavica B.; Pešić, Mirjana ; Stanojević, Sladjana ; Pavlićević, Milica Ž.; Maćej, Ognjen; Ristić, Nikola | Година: | 2011 | Публикација: | International Journal of Molecular Sciences | ISSN: | 1661-6596 International Journal of Molecular Sciences Претражи идентификатор | Издавач: | MDPI, BASEL | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 12 str. 8372-8387 | DOI: | 10.3390/ijms12128372 | WoS-ID: | 000298405100005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84055221880 | PMID: | 22272078 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2678 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/406489 |
Пројекат: | Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |