Results

eNauka >  Rezultati >  Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin
Naziv: Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin
Autori: Barać, Miroljub  ; Čabrilo, Slavica B.; Pešić, Mirjana  ; Stanojević, Sladjana  ; Pavlićević, Milica Ž.; Maćej, Ognjen; Ristić, Nikola  
Godina: 2011
Publikacija: International Journal of Molecular Sciences
ISSN: 1661-6596 International Journal of Molecular Sciences Pretraži identifikator
Izdavač: MDPI, BASEL
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 12 br. 12 str. 8372-8387
DOI: 10.3390/ijms12128372
WoS-ID: 000298405100005
Scopus-ID: 2-s2.0-84055221880
PMID: 22272078
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2678
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/406489
Projekat: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
M-kategorija: 
21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21

85
SCOPUSTM
12
PubMed CentralTM
58
OpenCitations
72
WEB OF SCIENCETM
Altmetric
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons License