Results
eNauka >
Rezultati >
Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin
| Naziv: | Functional Properties of Pea (Pisum sativum, L.) Protein Isolates Modified with Chymosin | Autori: | Barać, Miroljub |
Godina: | 2011 | Publikacija: | International Journal of Molecular Sciences | ISSN: | 1661-6596 International Journal of Molecular Sciences Pretraži identifikator |
Izdavač: | MDPI, BASEL | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 12 br. 12 str. 8372-8387 | DOI: | 10.3390/ijms12128372 | WoS-ID: | 000298405100005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84055221880 | PMID: | 22272078 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2678 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/406489 |
Projekat: | Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069) | M-kategorija: | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |