Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of drying and ripening methods on proteolysis and biogenic amines formation in traditional dry-fermented sausage Petrovská klobása
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of drying and ripening methods on proteolysis and biogenic amines formation in traditional dry-fermented sausage Petrovská klobása | Аутори: | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Institute of Food Technology, University of Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 1 str. 1-8 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/408205 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.