Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of drying and ripening methods on proteolysis and biogenic amines formation in traditional dry-fermented sausage Petrovská klobása
Назив: Effect of drying and ripening methods on proteolysis and biogenic amines formation in traditional dry-fermented sausage Petrovská klobása
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Ljiljana Petrović; Savatić, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  
Година: 2011
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Food Technology, University of Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 1 str. 1-8
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/408205
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.