Резултати
еНаука >
Резултати >
Fermentation of cow’s milk and soy milk mixture with L. acidophilus probiotic bacteria with yoghurt culture
Назив: | Fermentation of cow’s milk and soy milk mixture with L. acidophilus probiotic bacteria with yoghurt culture | Аутори: | Šertović, E.; Sarić, Z.; Božanić, R.; Barać, Miroljub ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | IFMBE Proceedings | ISSN: | 1680-0737![]() ![]() |
Издавач: | Springer | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 78 str. 251-259 | DOI: | 10.1007/978-3-030-40049-1_32 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85080864341 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5431 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/409190 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.