Резултати

еНаука >  Резултати >  Fermentation of cow’s milk and soy milk mixture with L. acidophilus probiotic bacteria with yoghurt culture
Назив: Fermentation of cow’s milk and soy milk mixture with L. acidophilus probiotic bacteria with yoghurt culture
Аутори: Šertović, E.; Sarić, Z.; Božanić, R.; Barać, Miroljub  ; Barukčić, Irena; Kostić, Aleksandar  
Година: 2020
Публикација: IFMBE Proceedings
ISSN: 1680-0737 Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 78 str. 251-259
DOI: 10.1007/978-3-030-40049-1_32
Scopus-ID: 2-s2.0-85080864341
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5431
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/409190
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.