Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in total viable count and TVB-N content in marinated chicken breast fillets during storage
Назив: Changes in total viable count and TVB-N content in marinated chicken breast fillets during storage
Аутори: Baltić, Tatjana  ; Ćirić, Jelena  ; Velebit, Branko  ; Petronijević, Radivoj  ; Lakićević, Brankica  ; Đorđević, V.  ; Janković, V.  
Година: 2017
Публикација: 59th International Meat Industry Conference (MEATCON2017)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: Iop Publishing Ltd, Bristol
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 012073-012073
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012073
WoS-ID: 000418556900073
Scopus-ID: 2-s2.0-85030635152
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1527
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/409446
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

9
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.