Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of frying on chemical parameters of silver carp (Hypophtalmichtthys molitrix) meat quality
Назив: Impact of frying on chemical parameters of silver carp (Hypophtalmichtthys molitrix) meat quality
Аутори: Đorđević, Vesna  ; Vranić, Danijela G.  ; Trbović, Dejana K.  ; Korićanac, Vladimir B.  ; Ćirković, Miroslav ; Ljubojević, Dragana  ; Milijašević, Milan  
Година: 2014
Публикација: Abstract book, II International Congress Food Technology, Quality and Safety
Издавач: Institut za prehrambene tehnologije, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija, Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 45-45
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/411048
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.