Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of frying on chemical parameters of silver carp (Hypophtalmichtthys molitrix) meat quality
Назив: | Impact of frying on chemical parameters of silver carp (Hypophtalmichtthys molitrix) meat quality | Аутори: | Đorđević, Vesna ; Vranić, Danijela G. ; Trbović, Dejana K. ; Korićanac, Vladimir B. ; Ćirković, Miroslav ; Ljubojević, Dragana ; Milijašević, Milan | Година: | 2014 | Публикација: | Abstract book, II International Congress Food Technology, Quality and Safety | Издавач: | Institut za prehrambene tehnologije, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija, Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 45-45 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/411048 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.