Резултати

еНаука >  Резултати >  Survival of wild strains of lactobacilli during Kombucha fermentation and their contribution to functional characteristics of beverage
Назив: Survival of wild strains of lactobacilli during Kombucha fermentation and their contribution to functional characteristics of beverage
Аутори: Cvetković, Dragoljub  ; Ranitović, Aleksandra  ; Savić, Dragiša  ; Joković, Nataša  ; Vidaković, Ana  ; Pezo, Lato  ; Markov, Siniša  
Година: 2019
Публикација: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN: 1230-0322 Polish Journal of Food and Nutrition Sciences Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 69 br. 4 str. 407-415
DOI: 10.31883/pjfns/112276
WoS-ID: 000497697200008
Scopus-ID: 2-s2.0-85076305193
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/684
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12130
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/411962
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

23
SCOPUSTM
11
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.