Резултати
еНаука >
Резултати >
Survival of wild strains of lactobacilli during Kombucha fermentation and their contribution to functional characteristics of beverage

Назив: | Survival of wild strains of lactobacilli during Kombucha fermentation and their contribution to functional characteristics of beverage | Аутори: | Cvetković, Dragoljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences | ISSN: | 1230-0322![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 69 br. 4 str. 407-415 | DOI: | 10.31883/pjfns/112276 | WoS-ID: | 000497697200008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85076305193 | URI: | https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/684 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12130 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/411962 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.