Резултати
еНаука >
Резултати >
GABA-Producing Natural Dairy Isolate From Artisanal Zlatar Cheese Attenuates Gut Inflammation and Strengthens Gut Epithelial Barrier in vitro
Назив: | GABA-Producing Natural Dairy Isolate From Artisanal Zlatar Cheese Attenuates Gut Inflammation and Strengthens Gut Epithelial Barrier in vitro | Аутори: | Soković Bajić, Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Frontiers in Microbiology | ISSN: | 1664-302X![]() ![]() |
Издавач: | Frontiers Media Sa, Lausanne | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 | DOI: | 10.3389/fmicb.2019.00527 | WoS-ID: | 000461548600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85066454830 | PMID: | 30936860 | PMCID: | PMC6431637 | URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1298 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412369 |
Пројекат: | Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |