Rezultati
eNauka >
Rezultati >
GABA-Producing Natural Dairy Isolate From Artisanal Zlatar Cheese Attenuates Gut Inflammation and Strengthens Gut Epithelial Barrier in vitro
Naziv: | GABA-Producing Natural Dairy Isolate From Artisanal Zlatar Cheese Attenuates Gut Inflammation and Strengthens Gut Epithelial Barrier in vitro | Autori: | Soković Bajić, Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2019 | Publikacija: | Frontiers in Microbiology | ISSN: | 1664-302X![]() ![]() |
Izdavač: | Frontiers Media Sa, Lausanne | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 10 | DOI: | 10.3389/fmicb.2019.00527 | WoS-ID: | 000461548600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85066454830 | PMID: | 30936860 | PMCID: | PMC6431637 | URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1298 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412369 |
Projekat: | Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана | Izvor metapodataka: | Migracija | M-kategorija: | 21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu |