Rezultati

eNauka >  Rezultati >  GABA-Producing Natural Dairy Isolate From Artisanal Zlatar Cheese Attenuates Gut Inflammation and Strengthens Gut Epithelial Barrier in vitro
Naziv: GABA-Producing Natural Dairy Isolate From Artisanal Zlatar Cheese Attenuates Gut Inflammation and Strengthens Gut Epithelial Barrier in vitro
Autori: Soković Bajić, Svetlana  ; Đokić, Jelena  ; Dinić, Miroslav  ; Veljović, Katarina  ; Golić, Nataša  ; Mihajlovic, Sanja; Tolinački, Maja  
Godina: 2019
Publikacija: Frontiers in Microbiology
ISSN: 1664-302X Frontiers in Microbiology Pretraži identifikator
Izdavač: Frontiers Media Sa, Lausanne
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 10
DOI: 10.3389/fmicb.2019.00527
WoS-ID: 000461548600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85066454830
PMID: 30936860
PMCID: PMC6431637
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1298
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412369
Projekat: Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

67
SCOPUSTM
27
PubMed CentralTM
34
OpenCitations
63
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca