Резултати

еНаука >  Резултати >  Autochthonous starter cultures improve the quality of traditional dry-fermented sausage
Назив: Autochthonous starter cultures improve the quality of traditional dry-fermented sausage
Аутори: Šojić, B.  ; Tomović, V.  ; Ikonić, Predrag  ; Danilović, Bojana  ; Škaljac ,S.  ; Jokanović, M.  ; Ikonić, B.  
Година: 2021
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 str. 98-103
WoS-ID: 000697685100046
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412712
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
WEB OF SCIENCETM

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.