Резултати
еНаука >
Резултати >
Autochthonous starter cultures improve the quality of traditional dry-fermented sausage
Назив: | Autochthonous starter cultures improve the quality of traditional dry-fermented sausage | Аутори: | Šojić, B. ; Tomović, V. ; Ikonić, Predrag ; Danilović, Bojana ; Škaljac ,S. ; Jokanović, M. ; Ikonić, B. | Година: | 2021 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 str. 98-103 | WoS-ID: | 000697685100046 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412712 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.