Резултати
еНаука >
Резултати >
Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages
Назив: | Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages Ätherisches Salbei-Öl verbessert in Schweinswürsten die antioxidative und antimikrobielle Aktivität |
Аутори: | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Zeković, Zoran ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Peulić, Tatjana ; | Година: | 2019 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор | Издавач: | Frankfurt am Main: Deutscher Fachverlag GmbH | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 99 br. 12 str. 100-103 | WoS-ID: | 000504802300026 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412939 | URL: | https://www.cabidigitallibrary.org/doi/full/10.5555/20203106500 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.