Резултати

еНаука >  Резултати >  Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages
Назив: Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages
Ätherisches Salbei-Öl verbessert in Schweinswürsten die antioxidative und antimikrobielle Aktivität
Аутори: Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Zeković, Zoran  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Peulić, Tatjana  ;
Година: 2019
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Frankfurt am Main: Deutscher Fachverlag GmbH
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 99 br. 12 str. 100-103
WoS-ID: 000504802300026
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412939
URL: https://www.cabidigitallibrary.org/doi/full/10.5555/20203106500
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.