Резултати

еНаука >  Резултати >  Lactic acid fermentation of brewer's spent grain hydrolysate by Lactobacillus rhamnosus with yeast extract addition and pH control
Назив: Lactic acid fermentation of brewer's spent grain hydrolysate by Lactobacillus rhamnosus with yeast extract addition and pH control
Аутори: Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  
Година: 2017
Публикација: Journal of the Institute of Brewing
ISSN: 0046-9750 Journal of the Institute of Brewing Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 123 br. 1 str. 98-104
DOI: 10.1002/jib.403
WoS-ID: 000399329100013
Scopus-ID: 2-s2.0-85017063578
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3680
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3738
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415113
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

31
SCOPUSTM
20
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.