Резултати
еНаука >
Резултати >
Lactic acid fermentation of brewer's spent grain hydrolysate by Lactobacillus rhamnosus with yeast extract addition and pH control
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Lactic acid fermentation of brewer's spent grain hydrolysate by Lactobacillus rhamnosus with yeast extract addition and pH control | Аутори: | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Journal of the Institute of Brewing | ISSN: | 0046-9750![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 123 br. 1 str. 98-104 | DOI: | 10.1002/jib.403 | WoS-ID: | 000399329100013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85017063578 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3680 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3738 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415113 |
Пројекат: | Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.