Резултати

еНаука >  Резултати >  The prediction of lean meat and subcutaneous fat with skin content in pork cuts on the carcass meatness and weight
Назив: The prediction of lean meat and subcutaneous fat with skin content in pork cuts on the carcass meatness and weight
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Pezo, Lato  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Vujadinović, Dragan; Ivić, Maja ; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  
Година: 2019
Публикација: Journal of Food Measurement and Characterization
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Издавач: New York: Springer Link
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 3 str. 2230-2240
DOI: 10.1007/s11694-019-00143-2
WoS-ID: 000481420900063
Scopus-ID: 2-s2.0-85065762524
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4951
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/86
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415226
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/676
Пројекат: Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta (RS-31032)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.