Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The prediction of lean meat and subcutaneous fat with skin content in pork cuts on the carcass meatness and weight
Naziv: The prediction of lean meat and subcutaneous fat with skin content in pork cuts on the carcass meatness and weight
Autori: Tomović, Vladimir  ; Pezo, Lato  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Vujadinović, Dragan; Ivić, Maja ; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  
Godina: 2019
Publikacija: Journal of Food Measurement and Characterization
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Pretraži identifikator
Izdavač: New York: Springer Link
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 13 br. 3 str. 2230-2240
DOI: 10.1007/s11694-019-00143-2
WoS-ID: 000481420900063
Scopus-ID: 2-s2.0-85065762524
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4951
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/86
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415226
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/676
Projekat: Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta (RS-31032)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

1
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.