Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different fermentation parameters on L-lactic acid production from liquid distillery stillage
Назив: Effect of different fermentation parameters on L-lactic acid production from liquid distillery stillage
Аутори: Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Nikolić, Svetlana; Pejin, Jelena  ; Bulatović, Maja  
Година: 2012
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 134 br. 2 str. 1038-1043
DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.03.011
WoS-ID: 000304433100056
Scopus-ID: 2-s2.0-84860291010
PMID: 23107725
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2131
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415341
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

38
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
25
OpenCitations
31
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.