Резултати

еНаука >  Резултати >  The use and control of nitrites in Serbian meat industry and the influence of mandatory HACCP implementation
Назив: The use and control of nitrites in Serbian meat industry and the influence of mandatory HACCP implementation
Аутори: Tomašević, Igor  ; Dodevska, Margarita  ; Simić, Milan; Raicević, Smiljana; Matović, Violeta; Djekić, Ilija  
Година: 2017
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 134 str. 76-78
DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.07.020
WoS-ID: 000411540700011
Scopus-ID: 2-s2.0-85026422525
PMID: 28763699
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4488
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415350
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
3
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.