Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The use and control of nitrites in Serbian meat industry and the influence of mandatory HACCP implementation
Naziv: The use and control of nitrites in Serbian meat industry and the influence of mandatory HACCP implementation
Autori: Tomašević, Igor  ; Dodevska, Margarita  ; Simić, Milan; Raicević, Smiljana; Matović, Violeta; Djekić, Ilija  
Godina: 2017
Publikacija: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 134 str. 76-78
DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.07.020
WoS-ID: 000411540700011
Scopus-ID: 2-s2.0-85026422525
PMID: 28763699
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4488
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415350
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

6
SCOPUSTM
3
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.