Резултати

еНаука >  Резултати >  ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF FUNCTIONAL FOOD PRESERVATIVES IN FRESH BASIL-BASED PESTO SPREADS
Назив: ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF FUNCTIONAL FOOD PRESERVATIVES IN FRESH BASIL-BASED PESTO SPREADS
Аутори: Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Pavlović, Mirjana  ; T. Lukić; Ostojić, Sanja  ; Jasna Gvozdenović
Година: 2010
Публикација: 2 nd Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality
Издавач: Vinca Institute of Nuclear Sciences, Vinca-Belgrade, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-113-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 24-24
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415482
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.