Резултати
еНаука >
Резултати >
ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF FUNCTIONAL FOOD PRESERVATIVES IN FRESH BASIL-BASED PESTO SPREADS
Назив: | ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF FUNCTIONAL FOOD PRESERVATIVES IN FRESH BASIL-BASED PESTO SPREADS | Аутори: | Mitić-Ćulafić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | 2 nd Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality | Издавач: | Vinca Institute of Nuclear Sciences, Vinca-Belgrade, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-113-9![]() ![]() |
Колација: | str. 24-24 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415482 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.