Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Chemometric approach in optimization of fermented cabbage production: Antioxidant activity, vitamin C content and organic acids profile
                
            
            
            | Назив: | Chemometric approach in optimization of fermented cabbage production: Antioxidant activity, vitamin C content and organic acids profile | Аутори: | Pavlić, Branimir  | 
Година: | 2017 | Публикација: | Book of Abstracts, BioTech 2017 and 7th Czech-Swiss Symposium with Exibition, Prague, June 13-17, 2017 | Издавач: | Prague: University of Chemistry and Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-7080-989-1   Претражи идентификатор | 
Колација: | str. 183-183 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/417321 | URL: | https://www.biotech2020.cz/domains/biotech2020.cz/data/uploads/BioTech2017_abstractbook_web.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.