Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemometric approach in optimization of fermented cabbage production: Antioxidant activity, vitamin C content and organic acids profile
Назив: Chemometric approach in optimization of fermented cabbage production: Antioxidant activity, vitamin C content and organic acids profile
Аутори: Pavlić, Branimir  ; Drašković, Mirna; Rakić, Dušan  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Vakula, Anita  ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Vidović, Senka  ; Šumić, Zdravko  
Година: 2017
Публикација: Book of Abstracts, BioTech 2017 and 7th Czech-Swiss Symposium with Exibition, Prague, June 13-17, 2017
Издавач: Prague: University of Chemistry and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-7080-989-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 183-183
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/417321
URL: https://www.biotech2020.cz/domains/biotech2020.cz/data/uploads/BioTech2017_abstractbook_web.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.