Резултати
еНаука >
Резултати >
Temperaturna i pH stabilnost biološki aktivnih enzimskih hidrolizata proteinskog izolata pogače uljane tikve golice

Назив: | Temperaturna i pH stabilnost biološki aktivnih enzimskih hidrolizata proteinskog izolata pogače uljane tikve golice | Аутори: | Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 49. Savetovanje SHD, izvodi radova | Издавач: | Srpsko hemijsko društvo, Kragujevac, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-045-0![]() ![]() |
Колација: | str. 100-100 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/418295 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.