Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj količine margarina za laminiranje na kvalitet lisnatog peciva
Назив: Uticaj količine margarina za laminiranje na kvalitet lisnatog peciva
Influence of quantity of puff pastry margarine on puff pastry quality
Аутори: Šoronja-Simović, Dragana  ; Pajin, Biljana  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Lončarević, Ivana  
Година: 2013
Публикација: Zbornik radova, 54. Savetovanja Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 16-21. jun 2013.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-022-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 169-177
VBS COBISS: 317456647
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/418824
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.