Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj količine margarina za laminiranje na kvalitet lisnatog peciva
Naziv: Uticaj količine margarina za laminiranje na kvalitet lisnatog peciva
Influence of quantity of puff pastry margarine on puff pastry quality
Autori: Šoronja-Simović, Dragana  ; Pajin, Biljana  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Lončarević, Ivana  
Godina: 2013
Publikacija: Zbornik radova, 54. Savetovanja Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 16-21. jun 2013.
Izdavač: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-022-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 169-177
VBS COBISS: 317456647
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/418824
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.