Results

eNauka >  Results >  Uticaj količine margarina za laminiranje na kvalitet lisnatog peciva
Title: Uticaj količine margarina za laminiranje na kvalitet lisnatog peciva
Influence of quantity of puff pastry margarine on puff pastry quality
Authors: Šoronja-Simović, Dragana  ; Pajin, Biljana  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Lončarević, Ivana  
Issue Date: 2013
Publication: Zbornik radova, 54. Savetovanja Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 16-21. jun 2013.
Publisher: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Type: Conference Paper
ISBN: 978-86-6253-022-6 Search Idenfier
Collation: str. 169-177
VBS COBISS: 317456647
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/418824
Metadata source: Migrirano iz RIS podataka
Availability note: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.