Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory characteristics of dry fermented sausages slices (kulen) packed in modified atmosphere
Назив: | Sensory characteristics of dry fermented sausages slices (kulen) packed in modified atmosphere | Аутори: | Stanišić, Nikola ; Novaković Maja; Radović, Čedomir ; Gogić, Marija ; LILIĆ, SLOBODAN | Година: | 2011 | Публикација: | 56th International Meat Industry Conference | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institute of Meat Hygiene and Technology, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-06-8 Претражи идентификатор | Колација: | br. Book of abstracts str. 126-127 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420924 | URL: | http://www.inmesbgd.com/images/savet/56/56_savetovanje_zbornik_kratkih_sadrzaja.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.