Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Endpoint Internal Temperature on Mineral Contents of Boiled Pork Loin
Назив: Effect of Endpoint Internal Temperature on Mineral Contents of Boiled Pork Loin
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Vujadinović, Dragan; Grujić, Radoslav; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Hromiš, Nevena  
Година: 2015
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 6 str. 1854-1858
DOI: 10.1111/jfpp.12422
WoS-ID: 000368126300143
Scopus-ID: 2-s2.0-84953353679
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5279
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/421148
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

9
SCOPUSTM
8
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.