Резултати
еНаука >
Резултати >
The aptitude of commercial yeast strains for lowering the ethanol content of wine
Назив: | The aptitude of commercial yeast strains for lowering the ethanol content of wine | Аутори: | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Vučurović, Vesna | Година: | 2020 | Публикација: | Food Science and Nutrition | ISSN: | 2048-7177 Food Science and Nutrition Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 br. 3 str. 1489-1498 | DOI: | 10.1002/fsn3.1433 | WoS-ID: | 000510518000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85078907749 | PMID: | 32180958 | PMCID: | PMC7063342 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/421200 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.