Резултати

еНаука >  Резултати >  The aptitude of commercial yeast strains for lowering the ethanol content of wine
Назив: The aptitude of commercial yeast strains for lowering the ethanol content of wine
Аутори: Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Vučurović, Vesna  
Година: 2020
Публикација: Food Science and Nutrition
ISSN: 2048-7177 Food Science and Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 3 str. 1489-1498
DOI: 10.1002/fsn3.1433
WoS-ID: 000510518000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85078907749
PMID: 32180958
PMCID: PMC7063342
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/421200
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

24
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
13
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.