Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of impurities ans husk on sensory characteristics and oxidative stability of oil
Назив: Effects of impurities ans husk on sensory characteristics and oxidative stability of oil
Аутори: Dimić, Etelka ; Romanić, Ranko  ; Tamara Premović; Takači, Aleksandar  
Година: 2010
Публикација: 14th International Eco-Conference® 2010: Safe Food
Издавач: Ecological Movement of Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83177-41-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 317-323
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/423360
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.