Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of impurities ans husk on sensory characteristics and oxidative stability of oil
Назив: | Effects of impurities ans husk on sensory characteristics and oxidative stability of oil | Аутори: | Dimić, Etelka ; Romanić, Ranko ; Tamara Premović; Takači, Aleksandar | Година: | 2010 | Публикација: | 14th International Eco-Conference® 2010: Safe Food | Издавач: | Ecological Movement of Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-83177-41-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 317-323 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/423360 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.