Резултати
еНаука >
Резултати >
SOME CHARACTERISTICS OF FERMENTED SAUSAGES PRODUCED WITH COMMERCIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS CASEI LC01 AND POTENTIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS PLANTARUM 564 - ISOLATED FROM SJENICA CHEESE
Назив: | SOME CHARACTERISTICS OF FERMENTED SAUSAGES PRODUCED WITH COMMERCIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS CASEI LC01 AND POTENTIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS PLANTARUM 564 - ISOLATED FROM SJENICA CHEESE | Аутори: | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Proceedings of International 57th meat industry conference | Издавач: | INSTITUTE OF MEAT HYGIENE AND TECHNOLOGY - BELGRADE, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-07-5![]() ![]() |
Колација: | str. 293-298 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/423448 | URL: | http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.