Резултати

еНаука >  Резултати >  SOME CHARACTERISTICS OF FERMENTED SAUSAGES PRODUCED WITH COMMERCIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS CASEI LC01 AND POTENTIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS PLANTARUM 564 - ISOLATED FROM SJENICA CHEESE
Назив: SOME CHARACTERISTICS OF FERMENTED SAUSAGES PRODUCED WITH COMMERCIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS CASEI LC01 AND POTENTIAL PROBIOTIC LACTOBACILLUS PLANTARUM 564 - ISOLATED FROM SJENICA CHEESE
Аутори: Vasilev, Dragan  ; Radulović, Zorica  ; Mirković, Nemanja  ; Petrušić, Milica  ; Kekuš Dušan; Čobanović, Nikola  
Година: 2013
Публикација: Proceedings of International 57th meat industry conference
Издавач: INSTITUTE OF MEAT HYGIENE AND TECHNOLOGY - BELGRADE, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 293-298
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/423448
URL: http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.