Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes of physical properties of coffee beans during roasting
Назив: Changes of physical properties of coffee beans during roasting
Аутори: Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Cvetković, Biljana  ; Grujić, Slavica  ; Odžakovic, Božana
Година: 2012
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 43 str. 21-31
DOI: 10.2298/apt1243021j
Scopus-ID: 2-s2.0-84873602204
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/423916
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9416
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

39
SCOPUSTM
22
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.