Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Changes of physical properties of coffee beans during roasting | Аутори: | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 43 str. 21-31 | DOI: | 10.2298/apt1243021j | Scopus-ID: | 2-s2.0-84873602204 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/423916 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9416 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.