Резултати
Назив: | Defatted germ as a substitute in cookie formulation | Аутори: | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Petrović, Jovana; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana; Pezo, Lato ; Marić, Aleksandar | Година: | 2018 | Публикација: | IV International Congress „Food Technology, Quality and Safety“/Foodtech Congress and XVIII International Symposium „Feed Technology“ | Издавач: | University of Novi Sad, Institute od Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 96-96 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/424329 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/index.php?page=committes | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.