Резултати

еНаука >  Резултати >  Defatted germ as a substitute in cookie formulation
Назив: Defatted germ as a substitute in cookie formulation
Аутори: Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  ; Petrović, Jovana; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana; Pezo, Lato  ; Marić, Aleksandar  
Година: 2018
Публикација: IV International Congress „Food Technology, Quality and Safety“/Foodtech Congress and XVIII International Symposium „Feed Technology“
Издавач: University of Novi Sad, Institute od Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 96-96
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/424329
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/index.php?page=committes
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.