Резултати
еНаука >
Резултати >
Nutritional and technological properties of cookies prepared from minor cereals and fruit and vegetable by-products
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Nutritional and technological properties of cookies prepared from minor cereals and fruit and vegetable by-products | Аутори: | Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts of the International Bioscience Conference – IBSC 2021 | Издавач: | Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 214-215 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/426959 | URL: | https://ibsc2021.pmf.uns.ac.rs/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.