Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional and technological properties of cookies prepared from minor cereals and fruit and vegetable by-products
Назив: Nutritional and technological properties of cookies prepared from minor cereals and fruit and vegetable by-products
Аутори: Belović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Peić Tukuljac, Lidija  ; Marić, Boško  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Perović, Jelena; Vujasinović, Vesna  ; Radivojević, Goran  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts of the International Bioscience Conference – IBSC 2021
Издавач: Faculty of Sciences, University of Novi Sad, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 214-215
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/426959
URL: https://ibsc2021.pmf.uns.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.