Резултати

еНаука >  Резултати >  Correction: Evaluation of nonstarch polysaccharides and oligosaccharide content of different soybean varieties (Glycine max) by near-infrared spectroscopy and proteomics (vol 53, pg 9112, 2006)
Назив: Correction: Evaluation of nonstarch polysaccharides and oligosaccharide content of different soybean varieties (Glycine max) by near-infrared spectroscopy and proteomics (vol 53, pg 9112, 2006)
Аутори: Hollung, Kristin; Overland, Margareth; Hrustić, Milica; Sekulić, Petar; Miladinović, Jegor  ; Martens, Harald; Narum, Bjorg; Sahlstrom, Stefan; Sorensen, Mette; Storebakken, Trond;
Година: 2006
Публикација: Journal of Agricultural & Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Amer Chemical Soc, Washington
Тип резултата: Остало
Колација: vol. 54 br. 25 str. 9620-9622
DOI: 10.1021/jf063007u
WoS-ID: 000242574800049
Scopus-ID: 2-s2.0-33846179677
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/359
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/428995
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM
3
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.