Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of fining on antioxidative activity of merlot wine obtained with increased content of stem and seed.
Назив: | Effects of fining on antioxidative activity of merlot wine obtained with increased content of stem and seed. | Аутори: | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir | Година: | 2012 | Публикација: | The 3rd International Symposium on Medicinal Plants, Their Cultivation and Aspects of Uses, Petra, Jordan | Издавач: | Shoubak University Collage, Al-Balqa’ Applied University, Jordan | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9957-31-012-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 130-130 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432037 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.