Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of fining on antioxidative activity of merlot wine obtained with increased content of stem and seed.
Назив: Effects of fining on antioxidative activity of merlot wine obtained with increased content of stem and seed.
Аутори: Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  
Година: 2012
Публикација: The 3rd International Symposium on Medicinal Plants, Their Cultivation and Aspects of Uses, Petra, Jordan
Издавач: Shoubak University Collage, Al-Balqa’ Applied University, Jordan
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-9957-31-012-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 130-130
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432037
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.