Резултати

еНаука >  Резултати >  An impact of different processing methods on phenolic content and antioxidant activity of legume seed flour extracts
Назив: An impact of different processing methods on phenolic content and antioxidant activity of legume seed flour extracts
Аутори: Mikić, Aleksandar  ; Stanisavljević N.  ; Jovanović Ž.; Čupić T.; Lukić T.; Miljuš-Đukić J.  ; Radovic S.  ; Maksimović V.  
Година: 2012
Публикација: Belgrade Food International Conference Food, Health and Well Being, Belgrade, Serbia, 26-28 November 2012
Издавач: Hemijski fakultet, Univerzitet u Beogradu, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 57-57
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432653
URL: http://www.fcub-era.rs/meetings/conference/conference_bfic.shtml
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.