Резултати
еНаука >
Резултати >
An impact of different processing methods on phenolic content and antioxidant activity of legume seed flour extracts
Назив: | An impact of different processing methods on phenolic content and antioxidant activity of legume seed flour extracts | Аутори: | Mikić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Belgrade Food International Conference Food, Health and Well Being, Belgrade, Serbia, 26-28 November 2012 | Издавач: | Hemijski fakultet, Univerzitet u Beogradu, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 57-57 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432653 | URL: | http://www.fcub-era.rs/meetings/conference/conference_bfic.shtml | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.