Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial properties of nisin, xylitol, and lactoferrine sa food preservatives
Назив: Antimicrobial properties of nisin, xylitol, and lactoferrine sa food preservatives
Аутори: Knežević-Vukčević, Jelena ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Lukić Tijana; Pavlović Mira  
Година: 2010
Публикација: VII Kongres mikrobiologa Srbije
Издавач: Udruženje mikrobiologa Srbije i Udruženje medicinskih mikrobiolga Srbije, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. CD-CD
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432824
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.