Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative effects of phenolic extracts from chestnut leaves, catkins and spiny burs in streptozotocin-treated rat pancreatic β-cells
Назив: Antioxidative effects of phenolic extracts from chestnut leaves, catkins and spiny burs in streptozotocin-treated rat pancreatic β-cells
Аутори: Mujić, Aida; Grdović, Nevena  ; Mujić, Ibrahim; Mihailović, Mirjana  ; Živković, Jelena  ; Poznanović, Goran  ; Vidaković, Melita  
Година: 2011
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 125 br. 3 str. 841-849
DOI: 10.1016/j.foodchem.2010.08.068
WoS-ID: 000284818400005
Scopus-ID: 2-s2.0-78149407400
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432894
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78149407400&partnerID=tZOtx3y1
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/3203
Пројекат: Akutni i hronični stres: mehanizmi regulacije homeostaze u akutnoj radijacionoj bolesti i dijabetesu (RS-143002)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

45
SCOPUSTM
36
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.