Резултати

еНаука >  Резултати >  ANTILISTERIAL EFFECT OF BACTERIOCIN ISOLATED FROM ENTEROCOCCUS FAECALIS DURING THE FERMENTATION OF SOFT WHITE CHEESE
Назив: ANTILISTERIAL EFFECT OF BACTERIOCIN ISOLATED FROM ENTEROCOCCUS FAECALIS DURING THE FERMENTATION OF SOFT WHITE CHEESE
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Borović, Branka  ; Đukić, Dragutin A. ; N. Memiši
Година: 2015
Публикација: Conference on Food Quality and Safety, Healt and Nutrition - Nutricon 2015
Издавач: Consulting and Training Center KEY, Makedonija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-08-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 69-70
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/434008
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.