Резултати
еНаука >
Резултати >
ANTILISTERIAL EFFECT OF BACTERIOCIN ISOLATED FROM ENTEROCOCCUS FAECALIS DURING THE FERMENTATION OF SOFT WHITE CHEESE
Назив: | ANTILISTERIAL EFFECT OF BACTERIOCIN ISOLATED FROM ENTEROCOCCUS FAECALIS DURING THE FERMENTATION OF SOFT WHITE CHEESE | Аутори: | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Conference on Food Quality and Safety, Healt and Nutrition - Nutricon 2015 | Издавач: | Consulting and Training Center KEY, Makedonija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-08-6![]() ![]() |
Колација: | str. 69-70 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/434008 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.