Резултати

еНаука >  Резултати >  The Structuring of Sage (Salvia officinalis L.) Extract-Incorporating Edible Zein-Based Materials with Antioxidant and Antibacterial Functionality by Solvent Casting versus Electrospinning
Назив: The Structuring of Sage (Salvia officinalis L.) Extract-Incorporating Edible Zein-Based Materials with Antioxidant and Antibacterial Functionality by Solvent Casting versus Electrospinning
Аутори: Salević, Ana  ; Stojanović, Dušica  ; Lević, Steva  ; Pantić, Milena  ; Ðordević, Verica  ; Pešić, Radojica  ; Bugarski, Branko  ; Pavlović, Vladimir  ; Uskoković, Petar  ; Nedović, Viktor  
Година: 2022
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 3 str. 390
DOI: 10.3390/foods11030390
WoS-ID: 000755341600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85123676382
PMID: 35159540
PMCID: PMC8834357
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5008
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435668
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6011
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) (RS-200135)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
EUREKA program (E!11788, No 451-03-166/2019-09/3)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

21
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца