Назив: | The Structuring of Sage (Salvia officinalis L.) Extract-Incorporating Edible Zein-Based Materials with Antioxidant and Antibacterial Functionality by Solvent Casting versus Electrospinning |
Аутори: | Salević, Ana ; Stojanović, Dušica ; Lević, Steva ; Pantić, Milena ; Ðordević, Verica ; Pešić, Radojica ; Bugarski, Branko ; Pavlović, Vladimir ; Uskoković, Petar ; Nedović, Viktor |
Година: | 2022 |
Публикација: | Foods |
ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор |
Издавач: | MDPI |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 11 br. 3 str. 390 |
DOI: | 10.3390/foods11030390 |
WoS-ID: | 000755341600001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85123676382 |
PMID: | 35159540 |
PMCID: | PMC8834357 |
URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5008 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435668 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6011 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) (RS-200135) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116) EUREKA program (E!11788, No 451-03-166/2019-09/3) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |