Резултати

еНаука >  Резултати >  Thermal Processing of Peanut Grains Impairs Their Mimicked Gastrointestinal Digestion While Downstream Defatting Treatments Affect Digestomic Profiles
Назив: Thermal Processing of Peanut Grains Impairs Their Mimicked Gastrointestinal Digestion While Downstream Defatting Treatments Affect Digestomic Profiles
Аутори: Prodić, Ivana  ; Smiljanić, Katarina  ; Simović, Ana  ; Radosavljević, Jelena  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2019
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 10 str. 463-463
DOI: 10.3390/foods8100463
WoS-ID: 000494272000038
Scopus-ID: 2-s2.0-85074114947
PMID: 31658590
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435671
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3682
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752)
Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718.
Serbian Academy of Sciences and Arts GA No. F-26.
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

8
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
4
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца