Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of the Addition of Staphylococus Xylosus on the Oxidative Stabilitty of Traditional Sausage (Petrovská Klobása)
Назив: Effect of the Addition of Staphylococus Xylosus on the Oxidative Stabilitty of Traditional Sausage (Petrovská Klobása)
Аутори: Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ; Danilović, Bojana  ; Ivić, Maja 
Година: 2015
Публикација: Procedia Food Science
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 262-265
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.075
WoS-ID: 000380429000068
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436309
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.