Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of the Addition of Staphylococus Xylosus on the Oxidative Stabilitty of Traditional Sausage (Petrovská Klobása)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of the Addition of Staphylococus Xylosus on the Oxidative Stabilitty of Traditional Sausage (Petrovská Klobása) | Аутори: | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Procedia Food Science | ISSN: | 2211-601X![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 5 str. 262-265 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2015.09.075 | WoS-ID: | 000380429000068 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436309 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.