Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage
Назив: Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage
Аутори: Danilović, Bojana  ; Đorđević, Natalija  ; Milićević, Bojana; Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir  ; Savić, Dragiša  
Година: 2021
Публикација: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 141 str. Art. No 110935
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.110935
WoS-ID: 000636138600075
Scopus-ID: 2-s2.0-85099644963
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436401
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-68/2020-14/200133, 451-03-68/2020-14/200134]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

30
SCOPUSTM
5
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.