Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage
| Назив: | Application of sage herbal dust essential oils and supercritical fluid extract for the growth control of Escherichia coli in minced pork during storage | Аутори: | Danilović, Bojana |
Година: | 2021 | Публикација: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | ISSN: | 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 141 str. Art. No 110935 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2021.110935 | WoS-ID: | 000636138600075 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85099644963 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436401 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-68/2020-14/200133, 451-03-68/2020-14/200134] | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.