Резултати

еНаука >  Резултати >  Improving of the solubility of pumpkin (Cucurbita pepo) oil cake globulin by enzymatic modification. - Ključne reči: Pumkin seed 12S globulin, enzymatic modification, pH solubility
Назив: Improving of the solubility of pumpkin (Cucurbita pepo) oil cake globulin by enzymatic modification. - Ključne reči: Pumkin seed 12S globulin, enzymatic modification, pH solubility
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana; Popović, Senka Z.  ; Krimer-Malešević, Vera
Година: 2012
Публикација: 16th International Meeting on Biotechnology-Biospain 2012, BIOTEC 2012
Издавач: Bilbao: SEBiot (Sociedad Espanola de Biotecnologia), Spain
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-84-695-4701-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 126-126
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436795
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.