Резултати
еНаука >
Резултати >
Improving of the solubility of pumpkin (Cucurbita pepo) oil cake globulin by enzymatic modification. - Ključne reči: Pumkin seed 12S globulin, enzymatic modification, pH solubility

Назив: | Improving of the solubility of pumpkin (Cucurbita pepo) oil cake globulin by enzymatic modification. - Ključne reči: Pumkin seed 12S globulin, enzymatic modification, pH solubility | Аутори: | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 16th International Meeting on Biotechnology-Biospain 2012, BIOTEC 2012 | Издавач: | Bilbao: SEBiot (Sociedad Espanola de Biotecnologia), Spain | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-84-695-4701-4![]() ![]() |
Колација: | str. 126-126 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436795 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.