Резултати

еНаука >  Резултати >  Inhibition of Salmonella Enteritidis growth and storage stability in chicken meat treated with basil and rosemary essential oils alone or in combination
Назив Inhibition of Salmonella Enteritidis growth and storage stability in chicken meat treated with basil and rosemary essential oils alone or in combination
Аутори: Stojanović Radić, Zorica  ; Pejčić, Milica; Joković, Nataša  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Stojanović, Predrag  ; Mihajilov Krstev, Tatjana  
Година: 2018
Публикација: Food Control
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 90 str. 332-343
DOI: 10.1016/j.foodcont.2018.03.013
WoS-ID: 000432100800041
Scopus-ID: 2-s2.0-85046017671
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437601
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1432
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

47
SCOPUSTM
29
OpenCitations
36
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.