Резултати
еНаука >
Резултати >
Inhibition of Salmonella Enteritidis growth and storage stability in chicken meat treated with basil and rosemary essential oils alone or in combination

Назив ![]() | Inhibition of Salmonella Enteritidis growth and storage stability in chicken meat treated with basil and rosemary essential oils alone or in combination | Аутори: | Stojanović Radić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Food Control | ISSN: | 0956-7135![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 90 str. 332-343 | DOI: | 10.1016/j.foodcont.2018.03.013 | WoS-ID: | 000432100800041 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85046017671 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437601 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1432 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.