Резултати

еНаука >  Резултати >  Defining of the technological parameters in the production of probiotic ice cream
Назив: Defining of the technological parameters in the production of probiotic ice cream
Definisanje tehnoloških parametara proizvodnje probiotskog sladoleda
Аутори: Tomić, Tatjana H.; Jovanović, Snežana  ; Maćej, Ognjen
Година: 2006
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 1-2 str. 90-95
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/153543692#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439028
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1278
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.