Резултати
еНаука >
Резултати >
Defining of the technological parameters in the production of probiotic ice cream
Назив: | Defining of the technological parameters in the production of probiotic ice cream Definisanje tehnoloških parametara proizvodnje probiotskog sladoleda |
Аутори: | Tomić, Tatjana H.; Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen | Година: | 2006 | Публикација: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 1-2 str. 90-95 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/153543692#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439028 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1278 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.