Резултати
еНаука >
Резултати >
Qualitative properties of traditionally produced dry fermented sausages from meat of the autochthonous Mangalitsa pig breed
Назив: | Qualitative properties of traditionally produced dry fermented sausages from meat of the autochthonous Mangalitsa pig breed | Аутори: | Parunović, Nenad ; Savić, Radomir ; Radović, Čedomir | Година: | 2019 | Публикација: | Earth and Environmental Science | Издавач: | IOP Publishing | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 333 br. 1 str. 012035-012035 | DOI: | 10.1088/1755-1315/333/1/012035 | WoS-ID: | 000509758800035 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85074629916 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/645 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4977 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/439600 |
Пројекат: | Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |